Stralen binnen je relatie

Stralen binnen je relatie
Door:Marco en Jacquelien de Jager
Datum training:op aanvraag
Website:breathfulness.nl/relatie-driedaagse/
Kosten training:€ 775,00

Drie dagen samen op reis met thema’s als

verbinding, voelen, aanraken en bewegen, communicatie

Wat partners in liefdesrelaties nodig hebben is enorm veranderd en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Steeds meer mensen zijn inmiddels op weg naar zichzelf. Behoeften veranderen, zowel individueel als in de relatie en dat brengt een andere dynamiek in de relatie. Het verlangen om jezelf te zijn binnen de relatie is niet meer te onderdrukken. Tegelijkertijd is er het verlangen om in verbinding te zijn, samen te groeien en passie, plezier en vervulling te ervaren.

Vanuit respect, liefde, vertrouwen en ruimte voor je eigen authenticiteit, je IK, draagvlak vinden in het WIJ-deel binnen de relatie. Hoe je dit doet?

Dit is niet in een dag geklaard, ook dit is een verkennings- en ontdekkingstocht.

Ga mee, samen drie dagen als partners op reis om te groeien en te verdiepen binnen de relatie!

Ervaring en beleving

Een uitdagende driedaagse want je wordt meegenomen om niet alleen in de spiegel van je relatie te kijken, maar ook naar jezelf. We gebruiken hiervoor de relatiecirkel met de delen IK, IK en WIJ. Door middel van opstellingen, bewustwordingsoefeningen, uitwisselingen word je in beweging gebracht. Soms samen, soms alleen. Natuurlijk beleef je ook het harmoniserend ademen en nog andere verrassende elementen…

Dynamische dagen waarin ervaring en beleving centraal staat…

 

…in een veilige bedding
…door wat zich aandient gezien en gehoord mag worden
…er vanuit liefde en respect gesproken en geluisterd wordt
…het voorbijgaat aan woorden
…verwarringen en verstrikkingen ontrafeld worden
…het hart verder geopend wordt
…de relatie mag groeien naar volwassen volwassenheid
…vreugde en plezier aanwezig zijn
…en nog veel meer…

IK – IK – WIJ

 

RelatiedriedaagseRelaties helpen je om je eigen pijn te helen. Ze zijn er niet alleen om je gelukkig te maken, maar inzicht te geven in diepgewortelde patronen, zodat je vrij en heel kunt worden. En vanuit volwassen volwassenheid intieme, gelijkwaardige relaties aan kunt gaan. 

We verlangen naar gelijkwaardigheid, verbondenheid, intimiteit en tegelijkertijd is het ook spannend, omdat het oude pijn kan activeren die je nog bij je draagt. Een veilige, open, ondersteunende WIJ bedding kan ruimte geven aan het helen van oude IK verwondingen.

De relatiecirkel laat zien waarin een ieder binnen de relatie zijn ruimte inneemt, de ander ruimte geeft en het WIJ-deel de uiteindelijke uitkomst is. Het WIJ-deel is de ruimte die overblijft nadat eenieder zijn eigen authentieke deel ingenomen heeft. Dit betekent zeker niet dat het WIJ-deel minder belangrijk is. Het WIJ-deel is in de relatie zelfs dat deel waar de onderstroom zich bevindt. De drijvende kracht die de relatie draagt en in stand houdt.

De ruimte waar liefde en respect voor elkaar samenkomen. Waar veiligheid en vertrouwen aanwezig is en waar de intentie ligt om elkaar te inspireren en met elkaar te groeien tot zelfliefde en authenticiteit. Het contact dat beiden met het WIJ-deel hebben bepaald mede de kracht van de relatie.

Liefde is een werkwoord en mannen en vrouwen zijn gelijkwaardig, maar niet gelijk. ‘Werken’ aan liefde is elkaar én jezelf beter begrijpen. Wat heb jij meegekregen als manbeeld en vrouwbeeld? Waarin lijk je op elkaar en waarin ben je verschillend? Wat zijn je kwaliteiten en wat zijn je angsten? Wat zijn jouw wensen? Wat zijn jouw diepere behoeften? Hoe communiceer je dit?

Een bijzondere reis om samen te beleven. Loskomen van oude rolmodellen en voelen dat het WIJ-deel sterker wordt, waardoor ieders IK-deel genoeg ruimte krijgt om authentiek te groeien. De relatiecirkel kan zich uitbreiden doordat alle delen – IK, IK en WIJ – vanuit het gevoel van vertrouwen en verbondenheid hun ruimte vergroten. Niet vanuit bedachte rollen, niet meer vanuit het moeten invullen van behoeften en leegtes. Van rolrelatie naar zielsrelatie.

Voor partners die…

  • dit proces samen in openheid en kwetsbaarheid aan willen gaan.
  • los willen komen van oude (rol)patronen en verstrengelingen.
  • samen verlangen naar ieders volwaardige plaats in de relatie.
  • willen stralen en hun liefde voor elkaar willen versterken.
  • elkaar willen ondersteunen om persoonlijke vervulling te vinden.
  • ….

Liefde is verbinden met een open hart

 

Neem contact op met de adverteerder

Email de adverteerder

CAPTCHA Image
[ Andere beveiligingscode ]