Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Trainers-coaches.com brengt particulieren en organisaties in contact met professionele coaches, trainers en trainingsacteurs. Trainers-coaches heeft een faciliterende rol in vraag en aanbod.

Particulieren en organisaties die een dienst afnemen bij een coach, trainer of acteur, gaan een zakelijke, professionele relatie aan met elkaar. Verder ‘overeenkomst’ te noemen. Daarbij zijn de algemene voorwaarden van de betreffende opdrachtgever, coach, trainer of acteur van toepassing.

Trainers-coaches.com is op geen enkele wijze aansprakelijk voor deze overeenkomst. Wij faciliteren slechts.

 

1: Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die via Trainers-coaches worden verkocht.

 

2: Gegevens

Alle gegevens die je via de site aan Trainers-coaches verstrekt, zijn uitsluitend bestemd voor Trainers-coaches en de coach, trainer of acteur bij wie jij je aanmeldt, en zullen niet aan derden worden doorgegeven.

3. Tarieven

Zijn geldig per half jaar, jaar of twee jaar. Inclusief BTW.

Restitutie is niet mogelijk na inschrijving.

4. Betalen

Je betaalt online, veilig en vertrouwd via iDEAL bij je eigen bank. Je ontvangt direct een bevestiging van aanmelding. Mocht je deze dezelfde dag niet ontvangen, neem dan contact op.

5. Aansprakelijkheid

Trainers-coaches kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor enige schade of letsel dat veroorzaakt is, of verband houdt met de overeenkomst die geldt tussen jou en een trainer, coach of trainingsacteur. Verder gelden de algemene voorwaarden van de trainer,coach of acteur met wie je een overeenkomst hebt.

6. Trainers-coaches behoudt zich het recht voor om de voorwaarden, bedragen te veranderen.

 

KVKnr 34283845

BTW NL180219820B01

Trainers-coaches

Amsterdam