trainer Alette

trainer Alettetrainer Alette
Als trainer intercultureel management, interculturele communicatie, of diversiteit en inclusie, helpt Alette bij het begrijpen en het gebruiken van cultuurverschillen in een diverse context. Daar waar mensen van verschillende afkomst samenkomen en/of samenwerken, onstaan er mooie dingen en regelmatig ontstaan er ook misverstanden, wrevel of frustratie, en staat het onderlinge vertrouwen onder druk. Alette wordt vaak een zeer vaardige, (soms zelfs briljante) trainer genoemd. Zij is zowel beschikbaar voor korte lezingen of trainingen, als ook voor langere trajecten.

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Leiden

Provincie

Zuid Holland

Kvk

51113503

Opleiding

Wo

Werkervaring

Alette heeft lang in het buitenland gewoond en gewerkt: één jaar in de VS; een aantal maanden in Spanje en in totaal tien jaar in West-Afrika (Kameroen, Benin, Ghana). In Afrika deed zij allerlei projecten voor ontwikkelingsorganisatie SNV. Bij terugkomt in Nederland heeft zij oa 5 jaar sociaal werk gedaan in de Schilderswijk, Den Haag en 5 jaar anti-radicaliseringstrainingen gegeven aan moslima ouders. Haar bedrijf De Vonk bestaat al zo'n 12 jaar en zij is sinds meer dan tien jaar gecertificieerd intercultureel trainer. Daarnaast geeft zij sinds 5 jaar één dag les aan de Universiteit Leiden in Intercultureel Management.

Mijn vaardigheden

Organisatieadvies, Teambuilding, Integratie en diversiteit, Interculturele verschillen, Management, Procesmanagement, Reorganisatie, Belbin, Competentie management, Conflicthantering, Teamtraining, Train de trainer, Verandermanagement, Ik ben ook coach, Ik ben ook trainer, Docent, Ik ben ook spreker, Ik geef ook lezingen, Train/coach in het Engels, Ik ben ook docent, Interculturele communicatie

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainer agressie

  Trainer agressie 15-01-2024 Door D.J.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Workshop acquisitie

  Workshop acquisitie 03-01-2024 Door Hugo
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Acteurs online

  Acteurs online 28-09-2023 Door C.D.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Acteurs e- learning

  Acteurs e- learning 24-08-2023 Door PC
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Presentator/acteur

  Presentator/acteur 09-07-2023 Door Ike
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Gezocht: Trainer Risicomanagement

  Gezocht: Trainer Risicomanagement 30-06-2023 Door Ludiek Trainingen
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten