Retreat Je leven vormgeven vanuit hart en ziel

Retreat Je leven vormgeven vanuit hart en ziel
Door:Marco en Jacquelien de Jager
Datum training:31 mei t/m 4 juni
Website:breathfulness.nl/retreat/
Kosten training:€ 1 595,00
Als deze Retreat op je pad komt is het misschien op een moment in je leven dat je vastgelopen bent. Niet lekker in je vel zit, op zoek bent, iets in je leven mist of al veel hebt onderzocht, maar nog niet kan leven. Ineens gebeurt er iets in je en weet je Dit is het… Dit moet ik gaan doen…

Marco vertelt: ik weet nog goed mijn eigen moment dat ik de behoefte kreeg om tijd voor mezelf te nemen. Niet bedacht met mijn hoofd, maar vanuit een innerlijke impuls besloot ik om me op te geven. Diep vanbinnen wist ik: dit is het moment, dit is wat ik nodig heb en waar ik werkelijk naar verlang; zes dagen voor mezelf om rust in mijn hoofd te krijgen, nieuwe inzichten en bewustwording, maar vooral om te ervaren wat voelen is en te beseffen wie ik werkelijk ben en wat ik wil manifesteren in mijn leven.

DE WEG NAAR BINNEN
Misschien is dat voor jou ook de reden dat deze Breathfulness Intensive Retreat je aantrekt. Retreat betekent letterlijk: jezelf tijdelijk terugtrekken, even pas op de plaats maken en afstand nemen van de hectiek van alledag, vanuit een verlangen naar innerlijke verdieping. Geen telefoon, krant, social media en geen verplichte patronen, maar stilstaan, luisteren en ervaren wat er is en wat zich aandient.

Als dit is wat je zoekt, blijf dan zeker lezen. Neem voordat je verder leest even tijd om bewust te worden wat jouw diepe verlangen is.

VERVULLING - VOLDOENING - BALANS
Ben jij op zoek naar vervulling in je leven? Je hebt in je leven al veel gerealiseerd, maar toch mis je iets, het voelt niet compleet; de werkelijke vervulling ontbreekt, datgene wat je een blij gevoel en energie geeft.

Wil jij balans tussen geven en ontvangen? Wat je doet vraagt inmiddels te veel energie, maar intussen komt er te weinig energie terug; het lijkt meer eenrichtingsverkeer dan een uitwisseling.

Ervaar je disbalans tussen ratio en gevoel? Je fysieke lichaam voelt niet meer energiek en je hoofd heeft de leiding genomen, waardoor je afgesloten bent van je gevoel.

Heb je het gevoel vast te zitten? In je werk, je relatie, je…

Bas vertelt over zijn ervaring: Ik ben de week ingegaan met het idee om wat meer energie en meer frisse nieuwe ideeën te krijgen over de toekomst van m’n werk. Zeker de laatste 2 dagen voelden als een doorbraak. Ik voelde me kwetsbaar, open en zonder oordeel! Een heel fijn warm en wijs gevoel. Ik voelde ook zo goed de echtheid en oprechtheid van Marco en Jacquelien. Integer en vol warmte. Ik doe nu elke dag de 5 Tibetaanse riten en een half uur ademen. Ik merk dat ik meer gefocust en geconcentreerd ben. Ik heb door het dagelijks ademen en door de “Retreat week” een beter en duidelijkere visie gekregen. Ik vond de week echt z’n fijne ervaring en zou het iedereen willen aanraden.

De Retreat is uitermate geschikt als je bovenstaande herkent, misschien benoem je het zelf als een periode van een bore-out/burn-out waar je in beland bent. Wacht niet langer en neem nu actie om dit om te keren.

NIET MEER OVERLEVEN, MAAR LEVEN EN BELEVEN
Met andere woorden, deze retreat is…

…het besef dat het leven niet altijd is wat je (vanuit je hoofd) wilt, maar juist geeft wat je werkelijk nodig hebt.
…loslaten van de verwachtingen en openstaan om te ontdekken en te ervaren.
…een nieuwe kans om wat je tijdens je leven ‘verloren’ hebt alsnog op te pakken.
…het laten stromen van de levensenergie: levenskracht en levensvreugde.
…de weg naar voldoening en vervulling weer opgaan.
…het jezelf gunnen om de volheid van de adem en de volheid van het leven te ervaren.
…een cadeau voor jezelf! Een mooie onvergetelijke ervaring!

ONTDEKKEN, VERBINDING, LOYAAL ZIJN AAN JEZELF, ZELFREALISATIE
Dé thema’s tijdens deze zesdaagse Breathfulness Intensive Retreat. Dag 1 van de Retreat gaat al over puberen. Je maakt een innerlijke reis door de levensfasen met als belangrijkste thema voelen. Velen leven vooral vanuit hun ratio, maar op een bepaald moment loop je hierin vast doordat de disbalans te groot is geworden. De nieuwe dimensie van het enneagram, de levensfasen, gebruiken we als kompas voor groei en bewustwording, en natuurlijk de harmoniserende ademhaling als belangrijke tool voor integratie en transformatie.

Deze retreat is bedoeld voor jong en oud, iedereen die echt vanuit het hart wil leven, die bereid is om te gaan ontdekken, en vooral wil vinden. Dé kans om je sterker te verbinden met je eigen kern en te ervaren dat je levenskracht en levensvreugde toeneemt, je creatieve energie weer stroomt en vervulling ervaren wordt.

De Retreat om een levensverandering te realiseren; een zelfrealisatie om je leven vorm te geven vanuit je hart en ziel.
Neem contact op met de adverteerder

Email de adverteerder

CAPTCHA Image
[ Andere beveiligingscode ]