Opleiding tot Breathfulnesscoach, een reis in 15 delen

Opleiding tot Breathfulnesscoach, een reis in 15 delen
Door:Marco en Jacquelien de Jager
Datum training:25-27 juni
Website:breathfulness.nl/coach-worden
Kosten training:€ 325,00
Opleiden…
…is voor ons delen van alles wat we zelf hebben ervaren.

…doen we vanuit inspiratie en uitwisseling, vanuit gelijkwaardigheid en uitdaging, vanuit onze liefde, licht en kracht.

…om de ander (cliënt, werkrelatie, etc.) optimaal te begeleiden naar harmonie in zichzelf om te leven vanuit passie, bezieling en vervulling.

Opleiden is voor ons een missie: uitdragen, inspireren en delen van al het moois van de weg van Breathfulness.

Breathfulnesscoach is een levensbegeleider

Breathfulnesscoaching is niet iets gaan dragen van de ander, niet iets gaan overnemen van de ander of de ander proberen te redden. Het is de ander begeleiden in die stukken waar hij/zij in het dagelijks leven niet aan toekomt, omdat het niet veilig is, te druk is, te complex is, te… is.

Daarom staat in onze opleiding centraal dat je als coach een veld van veiligheid en aanwezigheid creëert, waardoor er vertrouwen is om te kijken naar die delen waar nog pijn zit, naar die delen die nog niet tot ontwikkeling zijn gekomen. Kortom de delen die nog in de schaduw leven, de donkere kant.

Breathfulnesscoaching om de ander terug te brengen naar de liefde, licht, wijsheid en kracht in zichzelf, naar het latent aanwezige potentieel dat gezien en geleefd wil worden. Opdat het leven vormgegeven wordt vanuit hart en ziel.

Ervaringen van een deelnemer
De opleiding was mijn grootste innerlijke reis om mijn ziel te bevrijden. En van daaruit anderen te mogen begeleiden in het bevrijden van zijn/haar ziel. De innerlijke reis die ik al eerder begonnen was, heeft met deze opleiding verder een vorm gekregen. Vooraf niet bedacht, maar ben thuisgekomen in mezelf.
Neem contact op met de adverteerder

Email de adverteerder

CAPTCHA Image
[ Andere beveiligingscode ]