coach Josée Blanken - Uitgeest

coach Josée Blanken - Uitgeest

Groei, Geniet en Geef
Straal met je aanwezigheid
en wees jezelf, Altijd.


Dit gedicht stond op het geboortekaartjes van mijn oudste dochter Elisa. Dit is het vertrekpunt van alles wat ik doe en waarom ik het doe. Ik geloof in eigenheid, talent en in ontwikkeling. Werken en leven vanuit je persoonlijke waarden, persoonlijkheid, competenties en jouw verlangen werkt aan optimaal resultaat. Aan persoonlijke groei. 

Wat is jouw ambitie? Jouw talent? Jouw verlangen? Wat zit er in de weg om jouw pad te lopen? Welke stap moet jij zetten? Dit zijn de vragen waarmee we aan het werk gaan.

Elke verandering begint bij jou. Het vraagt moed om dicht bij jezelf te blijven of om weer in contact te komen met jezelf. Wat nodig is, is een veilige omgeving, een liefdevolle begeielding. Dat zorgt voor de beweging die nodig is.

En dat is waar ik voor sta. Alles mag er zijn, jij mag er zijn.  

Meer weten, neem telefonisch contact op of mail joseeblanken@healthycc.nl

Kijk uit naar onze ontmoeting.

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Uitgeest

Provincie

Noord Holland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

64714160

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

Na mijn HEAO heb ik ruim 20 jaar gewerkt binnen de uitzendbranche. Als intercedent, manager, directeur en als MT-lid heb ik gewerkt met medewerkers en teams. Mens en resultaat stonden hierin centraal en ontwikkeling was altijd de rode draad. 

Ik geloof in persoonlijk contact, in samenwerking en in duurzame relaties. Na mijn uitzendcarriere ben ik 5 jaar geleden gestart met mijn organisatie Betrokkenheidwerkt! en ben ik omgeschoold naar een (systemisch)coach en organisatiecoach en begeleid ik medewerkers en organisaties. 

Vanaf januari 2021 ben ik vanuit mijn organisatie als partner gestart bij Healthy Company Consultants, waar ik samen met onze partners werk aan mensgerichte organisaties. Voor alles ben je mens! 

Zie voor meer informatie mijn LinkedIn profiel of neem contact mt mij op. Kijk uit naar onze ontmoeting.

Mijn vaardigheden

Assertiviteit, Feedback, Bezieling, Empowerment, Familie opstellingen, Gezondheid, Innerlijke groei, Innovatie, Kernkwaliteiten, Klantvriendelijk, Loopbaanadvies, Leidinggeven, Life coaching, Organisatieadvies, Personal coach, Supervisie, Systeem opstelling, Talenten, Teambuilding, Teamcoaching, Werk, Zelfvertrouwen, Human resource management, Integratie en diversiteit, Interculturele verschillen, Jezelf profileren, MBTI, Project management, Reintegratie, Sales, Accountmanagement, Adviesvaardigheden, Authenticiteit, Acquisitie, Commercieel presenteren, Competentie management, Empathie, Solliciteren, Systemisch werken, Teamtraining, Werving en selectie, Ziekteverzuim, Liefde, Ik ben ook coach, Ik ben ook trainer, Familieconflict, Leiderschap, Organisatiecoach, Kwetsbaarheid, Bedrijfsopstellingen, NOBCO

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainers/begeleiders

  Trainers/begeleiders 15-04-2021 Door A.B.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer/opleidingsadviseur 32u

  Trainer/opleidingsadviseur 32u 19-03-2021 Door RV
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Presentator/acteur

  Presentator/acteur 16-03-2021 Door VF
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: VVGZ zoekt Hoofd Jeugd Opleiding (HJO)

  VVGZ zoekt Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) 03-03-2021 Door Bas Grijsen
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: personal coach met PR kwaliteiten gezocht

  personal coach met PR kwaliteiten gezocht 25-02-2021 Door angele
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Freelance trainers

  Freelance trainers 25-02-2021 Door SenA
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten