coach Felicia Brokerhof - Pernis Rotterdam

coach Felicia Brokerhof - Pernis Rotterdam
Ik ben een bevlogen coach, die het beste uit de ander naar boven haalt. Soms diep en serieus, soms schijnbaar oppervalkkig en altijd effectief.

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Pernis Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

57592098

Opleiding

Wo

Email

Werkervaring

Begonnen in Hoorn in 1987 met een eigen praktijk waarin ik ouders en leerkrachten coachte in opvoeding en onderwijs aan kinderen en tieners. Later is de praktijk uitgebreid met het geven van (gezins-, huwelijks- en trauma)therapie en preventie van pestgedrag op het schoolplein.
Via omwegen als scheiding en verhuizing, in Rotterdam terecht gekomen en bij het ministerie van justitie nuttig geweest als trainer en coach op het gebied van omgaan met agressie, agressiebeheersing, leiderschap, communicatie, integriteit, opvang en nazorg, teambuilding en pestgedrag op de werkvloer.
In 2013 - naast het werken bij het ministerie - weer een eigen praktijk gestaart en het instrument Coloured Glasses® ontwikkeld. Dit instrument effectief ingezet in teambuilding, tegen pestgedrag en in coachingstrajecten.
In 2015 Coloured Glasses® junior ontwikkeld en effectief ingezet in trajecten tegen pesten op het schoolplein, in coaching van kinderen en in begeleiding van ouders en leerkrachten in opvoeding en onderwijs aan kinderen en pubers.

Mijn vaardigheden

Agressie, Assertiviteit, Burn out, Communicatie, Autisme, Feedback, Drijfveren, Geluk, Gezin, Kernkwadranten, Klantvriendelijk, Leidinggeven, Life coaching, Mediation, Organisatieadvies, Personal coach, Persoonlijke ontwikkeling, Relatie, Rouwverwerking, Spreken in openbaar, Teambuilding, Time management, Gesprekstechnieken, Gijzeling, Integriteit, Interculturele verschillen, Klantgericht telefoneren, Media training, Omgaan met geweld, Adviesvaardigheden, Balans en stressbestendigheid, Belbin, Beoordelingsgesprekken, Functioneringsgesprekken, Conflicthantering, Emotionele intelligentie, Situationeel leidinggeven, Slecht nieuws gesprekken, Vergaderen, Werving en selectie, Traumaverwerking, Pesten, Ik ben ook coach, Familieconflict, Ik ben ook spreker, Ik geef ook lezingen, Socratisch coachen, Leiderschap, Gezinscoach, Onderwijs, Gezinstherapie, Motiverende gespreksvoering

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainer wijkserviceteam

  Trainer wijkserviceteam 16-07-2018 Door E.Cornelissen
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Actrice

  Actrice 09-07-2018 Door GenK.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Agressietrainer

  Agressietrainer 03-07-2018 Door R.B.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Acteurs

  Acteurs 19-06-2018 Door G.E.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Transitiecoach

  Transitiecoach 18-06-2018 Door A.M.
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer mindfulness

  Trainer mindfulness 15-06-2018 Door E.v.E.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten