coach Yolanda Schaap-van Veen - Britsum

coach Yolanda Schaap-van Veen - Britsum

Ontmoet Yolanda

De afgelopen 28 jaar heb ik bij heel wat afdelingen rond mogen kijken en wat ik aantrof was best schokkend. Wat ik zag, is dat elk teamlid vooral individueel werkt. Zich nauwelijks verantwoordelijk voelt voor zijn of haar collega. Dat de verantwoordelijkheid voor het totale resultaat ver te zoeken is.

Kan het anders? Ja! Het kan anders. 

Mijn missie is om vanuit authenticiteit mijzelf en anderen uit te nodigen om af te buigen van het bekende om nieuwe paden te betreden en te onderzoeken.

Ik heb teams zien veranderen in mooie samenwerkingsverbanden tussen mensen, waarbij elk teamlid zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar eigen functioneren, maar vooral ook voor het resultaat als team.

Mijn kracht is goed luisteren en kijken. Door rake vragen te stellen, krijg ik teams in beweging. Door volledig aanwezig te zijn en de ander er te laten zijn zoals hij is, ben ik in staat verbinding te maken en een veilige omgeving te creëren. In deze omgeving nodig ik uit om open te zijn zodat waardevolle communicatie ontstaat. Dit is de sleutel tot effectief samenwerken, duurzame verandering en persoonlijk leiderschap.

Als persoon ben ik positief, krachtig, vrolijk en toegankelijk.

Ik houd van zingen, bewegen, op vakantie gaan, genieten van de vele vogels in mijn tuin, lezen (inclusief vakliteratuur) en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben niet snel uit het veld geslagen. Met daadkracht, volharding, inlevingsvermogen en eerlijkheid maak ik verbinding, waarmee ik het vertrouwen krijg om teamontwikkeling te regisseren. 

 

 

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Britsum

Provincie

Friesland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

68959621

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

De afgelopen 28 jaar heb ik op heel wat afdelingen rond mogen kijken en wat ik aantrof was best schokkend. Wat ik zag was dat elk teamlid vooral individueel werkt. Zicht nauwelijks verantwoordelijk voelt voor zijn of haar collega en dat de verantwoordelijkheid voor het totaal resultaat ver te zoeken is. Het kan anders! Ik heb teams zien veranderen in mooie samenwerkingsverbanden tussen mensen, waarbij teamlid zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar eigen bijdrage / functioneren, maar vooral ook voor het resultaat als team.Als trainer en coach heb ik individuen en groepen gecoached en getraind in productkennis en vaardigheden. Mijn stokpaardje is vooral communicatievaardigheden omdat heldere, eerlijke en effectieve communicatie het belangrijkste onderdeel is voor een goede samenwerking. Ik heb gewerkt bij ING als trainer, coach en ontwikkelaar.Ik heb opdrachten gedaan voor het ondernemerscafé Leeuwarden en het VvAA in Zwolle en Alkmaar. Daarnaast fungeer ik regelmatig als sidekick en trainingsacteur tijdens trainingen van een collega trainer

Mijn vaardigheden

Feedback, Kernkwadranten, Kernkwaliteiten, Klantgericht, Klantvriendelijk, Persoonlijke ontwikkeling, RET, Teamcoaching, Klantgericht telefoneren, Persoonlijke vaardigheden, Belbin, Co-trainer, Verkoopgesprekken, Ik ben ook coach, Ik ben ook trainer, Ik ben ook trainingsacteur, NOBTRA, Geweldloze communicatie, Bedrijfsopstellingen

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Freelance trainers

  Freelance trainers 15-09-2020 Door E.P.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Startende trainer

  Startende trainer 01-09-2020 Door T.N.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Zelfstandige trainers

  Zelfstandige trainers 24-08-2020 Door S en A.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer weerbaarheid 16-20u.

  Trainer weerbaarheid 16-20u. 21-08-2020 Door M.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainingsacteurs m/v (3)

  Trainingsacteurs m/v (3) 27-02-2020 Door N.L.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer leiderschap(op Ibiza)

  Trainer leiderschap(op Ibiza) 09-12-2019 Door G.d.B.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten