trainingsacteur Daniëlle Hermans - Rotterdam

trainingsacteur Daniëlle Hermans - Rotterdamtrainingsacteur Daniëlle Hermans - Rotterdamtrainingsacteur Daniëlle Hermans - Rotterdam

Als ervaren trainingsacteur in de zorg, zakelijke dienstverlening en in het onderwijs ben ik een meerwaarde in uw training of workshop. Ik kan goed improviseren en heb humor. En omdat ik snel een klik heb met mensen vinden zij het veilig om met mij te oefenen.

Ik heb een achtergrond in communicatie en ben sinds 2009 als freelance trainingsacteur en co trainer actief. Mijn opleiding tot trainingsacteur in het bedrijfsleven heb ik bij WWLA in Amsterdam gevolgd.

Het geeft me veel voldoening om samen met mensen te werken aan hun verbeterpunten. Dat doe ik met een flinke dosis creativiteit, mensenkennis, nieuwsgierigheid en openheid. Helder communiceren voert de boventoon. Voor meer informatie: www.hermansendepaepe.nl

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

50295373

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

Veel ervaring als trainingsacteur in gezondheidszorg (weerstand, ABCD), zakelijke dienstverlening (Zeg wat je ziet voor accountants) en onderwijs. Vaardigheden: Gesprekstechnieken en simulaties in communicatie- en gedragstrainingen. Bekend met Belbin teamrollen, interactieve feedback, diverse modellen als Crucial Conversations, Roos van Leary, DISC, DAS en ABCD agressie, regietheater.

Specialiteiten: Waarachtig spel waardoor de praktijk het best wordt benaderd; snel schakelen tussen emoties; goede klik met deelnemers waardoor het veilig is om te oefenen; heldere (interactieve) feedback na afloop van een rollenspel; grondige voorbereiding, goede samenwerking met trainers, makkelijk regisseerbaar.

Bijzonder: Jarenlange achtergrond in communicatie. Levert in opdracht van trainers en opdrachtgevers ook werkvormen en casuïstiek aan. Geeft samen met compagnon workshops op het gebied van communicatie, zoals leren presenteren, feedback, assertiviteit en weerstand.

Mijn vaardigheden

Ademhaling, Assertiviteit, Communicatie, Omgaan met emotie, Feedback, Kernkwadranten, Lichaamstaal, Persoonlijke ontwikkeling, Schrijven, Zelfvertrouwen, Gesprekstechnieken, Interactief theater, Jezelf profileren, Roos van Leary, Agressie A/B/C/D model, Belbin, Beoordelingsgesprekken, Functioneringsgesprekken, Co-trainer, DAS-model, Solliciteren, STAR, Elevatorpitch

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainer preventie

  Trainer preventie 20-05-2019 Door R.R.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Onderwijskundig adviseur/trainer

  Onderwijskundig adviseur/trainer 20-05-2019 Door S.O.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer zorgtechnologie

  Trainer zorgtechnologie 09-05-2019 Door TZA
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer/coach

  Trainer/coach 15-04-2019 Door M.R.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Salestrainer full time

  Salestrainer full time 03-04-2019 Door H.C.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Actrice

  Actrice 02-04-2019 Door L.p.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten