trainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijl

trainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijltrainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijltrainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijl
Dat de deelnemer zelf ervaart wat het effect is van zijn eigen communicatie. Het effect van je communicatie is nl. het resultaat van je eigen boodschap. Door zo’n situatie uit te spelen gaat de deelnemer in de ‘leerstand’.

MapsTell Guide:

MapsTell gelooft in de kracht van visuele en deelbare informatie als alternatief voor lange en saaie rapporten. Daarom visualiseren wij bedrijfsprocessen en strategieén het gedrag van medewerkers, door dit letterlijk in kaart te brengen. Met als resultaat; verbeeldende en interactieve producten die voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk zijn!

Kernwaarden

Toegankelijkheid

Eigenwijs

Verbeeldend

Grenzeloos

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Oudebildtzijl

Provincie

Friesland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

01106842

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

“Met (to)Neeltje aan je zijde kun je als trainer de meest ‘lastige’ groepen aan. Neeltje bewees zich menigmaal als professioneel actrice die de meest uitlopende typetjes geloofwaardig neer kan zetten. Daarnaast is Neeltje een prettige collega, heeft een warme persoonlijkheid en is nooit te beroerd om een stap extra te zetten wanneer dat gevraagd wordt. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Ad van Iersel www.goaltrainingen.nl ”

Mijn vaardigheden

Agressie, Assertiviteit, Assessment, Communicatie, Bewustwording, Feedback, Kernkwadranten, Kernkwaliteiten, Klantgericht, Klantvriendelijk, Leidinggeven, Oplossingsgericht, Performance, Dating, Presentatie, Spreken in openbaar, Talenten, Teambuilding, Teamcoaching, Transactionele analyse, Gesprekstechnieken, Interactief theater, Invloed uitoefenen, Instrumentele agressie, Interne communicatie, Klantgericht telefoneren, Media training, Mystery guest, Netwerken, Persoonlijke vaardigheden, Regiemodel, Reintegratie, Resultaatgerichtheid, Roos van Leary, Sales, Verkooptraining, Agressie A/B/C/D model, Beoordelingsgesprekken, Functioneringsgesprekken, Commercieel presenteren, Co-trainer, Empathie, Slecht nieuws gesprekken, SMART, Solliciteren, Spanningsbewustzijn en controle, STAR, Teamtraining, Verkoopgesprekken, Werving en selectie, Lachworkshop, Retail en handel, Ik ben ook coach, Ik ben ook trainer, Ik ben ook trainingsacteur, Prestatie verbeteren, Ik ben ook spreker, Ik geef ook lezingen, Elevatorpitch, Gemeente, NVvT, Media

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Onderwijskundig adviseurs/trainers

  Onderwijskundig adviseurs/trainers 10-03-2020 Door U.U.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer DTT

  Trainer DTT 06-03-2020 Door P.J.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Freelance trainer

  Freelance trainer 02-03-2020 Door A.B.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainingsacteurs m/v (3)

  Trainingsacteurs m/v (3) 27-02-2020 Door N.L.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer sociale vaardigheden

  Trainer sociale vaardigheden 20-02-2020 Door U.U.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Docent/trainer kindercoach

  Docent/trainer kindercoach 07-02-2020 Door H.S.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten