trainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijl

trainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijltrainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijltrainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijl
Dat de deelnemer zelf ervaart wat het effect is van zijn eigen communicatie. Het effect van je communicatie is nl. het resultaat van je eigen boodschap. Door zo’n situatie uit te spelen gaat de deelnemer in de ‘leerstand’.

MapsTell Guide:

MapsTell gelooft in de kracht van visuele en deelbare informatie als alternatief voor lange en saaie rapporten. Daarom visualiseren wij bedrijfsprocessen en strategieén het gedrag van medewerkers, door dit letterlijk in kaart te brengen. Met als resultaat; verbeeldende en interactieve producten die voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk zijn!

Kernwaarden

Toegankelijkheid

Eigenwijs

Verbeeldend

Grenzeloos

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Oudebildtzijl

Provincie

Friesland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

01106842

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

“Met (to)Neeltje aan je zijde kun je als trainer de meest ‘lastige’ groepen aan. Neeltje bewees zich menigmaal als professioneel actrice die de meest uitlopende typetjes geloofwaardig neer kan zetten. Daarnaast is Neeltje een prettige collega, heeft een warme persoonlijkheid en is nooit te beroerd om een stap extra te zetten wanneer dat gevraagd wordt. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Ad van Iersel www.goaltrainingen.nl ”

Mijn vaardigheden

Agressie, Assertiviteit, Assessment, Communicatie, Bewustwording, Feedback, Kernkwadranten, Kernkwaliteiten, Klantgericht, Klantvriendelijk, Leidinggeven, Oplossingsgericht, Performance, Dating, Presentatie, Spreken in openbaar, Talenten, Teambuilding, Teamcoaching, Transactionele analyse, Gesprekstechnieken, Interactief theater, Invloed uitoefenen, Instrumentele agressie, Interne communicatie, Klantgericht telefoneren, Media training, Mystery guest, Netwerken, Persoonlijke vaardigheden, Regiemodel, Reintegratie, Resultaatgerichtheid, Roos van Leary, Sales, Verkooptraining, Agressie A/B/C/D model, Beoordelingsgesprekken, Functioneringsgesprekken, Commercieel presenteren, Co-trainer, Empathie, Slecht nieuws gesprekken, SMART, Solliciteren, Spanningsbewustzijn en controle, STAR, Teamtraining, Verkoopgesprekken, Werving en selectie, Lachworkshop, Retail en handel, Ik ben ook coach, Ik ben ook trainer, Ik ben ook trainingsacteur, Prestatie verbeteren, Ik ben ook spreker, Ik geef ook lezingen, Elevatorpitch, Gemeente, NVvT, Media

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainer Bonaire

  Trainer Bonaire 20-11-2018 Door E.P.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer psychopathologie gevraagd

  Trainer psychopathologie gevraagd 05-11-2018 Door Arno van Strien
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Commerciele trainers

  Commerciele trainers 30-10-2018 Door T.B.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Acteurs gevraagd

  Acteurs gevraagd 29-10-2018 Door C.D.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer

  Trainer 22-10-2018 Door S.T.
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Hogeschooldocent/trainer

  Hogeschooldocent/trainer 22-10-2018 Door A.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten