trainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijl

trainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijltrainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijltrainingsacteur Neeltje van den Brand - Oudebildtzijl
Dat de deelnemer zelf ervaart wat het effect is van zijn eigen communicatie. Het effect van je communicatie is nl. het resultaat van je eigen boodschap. Door zo’n situatie uit te spelen gaat de deelnemer in de ‘leerstand’.

MapsTell Guide:

MapsTell gelooft in de kracht van visuele en deelbare informatie als alternatief voor lange en saaie rapporten. Daarom visualiseren wij bedrijfsprocessen en strategieén het gedrag van medewerkers, door dit letterlijk in kaart te brengen. Met als resultaat; verbeeldende en interactieve producten die voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk zijn!

Kernwaarden

Toegankelijkheid

Eigenwijs

Verbeeldend

Grenzeloos

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Oudebildtzijl

Provincie

Friesland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

01106842

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

“Met (to)Neeltje aan je zijde kun je als trainer de meest ‘lastige’ groepen aan. Neeltje bewees zich menigmaal als professioneel actrice die de meest uitlopende typetjes geloofwaardig neer kan zetten. Daarnaast is Neeltje een prettige collega, heeft een warme persoonlijkheid en is nooit te beroerd om een stap extra te zetten wanneer dat gevraagd wordt. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Ad van Iersel www.goaltrainingen.nl ”

Mijn vaardigheden

Agressie, Assertiviteit, Assessment, Communicatie, Bewustwording, Feedback, Kernkwadranten, Kernkwaliteiten, Klantgericht, Klantvriendelijk, Leidinggeven, Oplossingsgericht, Performance, Dating, Presentatie, Spreken in openbaar, Talenten, Teambuilding, Teamcoaching, Transactionele analyse, Gesprekstechnieken, Interactief theater, Invloed uitoefenen, Instrumentele agressie, Interne communicatie, Klantgericht telefoneren, Media training, Mystery guest, Netwerken, Persoonlijke vaardigheden, Regiemodel, Reintegratie, Resultaatgerichtheid, Roos van Leary, Sales, Verkooptraining, Agressie A/B/C/D model, Beoordelingsgesprekken, Functioneringsgesprekken, Commercieel presenteren, Co-trainer, Empathie, Slecht nieuws gesprekken, SMART, Solliciteren, Spanningsbewustzijn en controle, STAR, Teamtraining, Verkoopgesprekken, Werving en selectie, Lachworkshop, Retail en handel, Ik ben ook coach, Ik ben ook trainer, Ik ben ook trainingsacteur, Prestatie verbeteren, Ik ben ook spreker, Ik geef ook lezingen, Elevatorpitch, Gemeente, NVvT, Media

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainer/adviseur jongeren

  Trainer/adviseur jongeren 09-08-2019 Door Y.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Healthcoach Belgie

  Healthcoach Belgie 09-07-2019 Door A.F.
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers

  Trainers 08-07-2019 Door G.L.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Junior trainer Taal

  Junior trainer Taal 08-07-2019 Door N.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Senior trainer vaste dienst

  Senior trainer vaste dienst 26-06-2019 Door P.B.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Adviseur/trainer vaste dienst

  Adviseur/trainer vaste dienst 25-06-2019 Door S.K.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten