trainingsacteur Ansje Rooijackers - Eindhoven

trainingsacteur Ansje Rooijackers - Eindhoven
In mijn rol als trainingsacteur: Een partner in de training die vooraf, tijdens en na afloop meedenkt over hoe het leerdoel het beste behaald kan worden. Laagdrempelig in contact en realistisch en beïnvloedbaar spel afgestemd op het leerdoel van de deelnemer. Feedback in spel en daar buiten, geformuleerd in gedrag-gevoel-gevolg en gericht op het invoelbaar maken bij de deelnemer van de eigen kwaliteiten en de winst die nog te behalen is. In mijn rol als (co-)trainer: Creatief in het bedenken en op maat maken van werkvormen en programma’s die de deelnemers actief ondersteunen in het ontwikkelen van hun persoonlijke effectiviteit. Professionele en didactisch goed opgebouwde programma’s die met veel toewijding en plezier worden gebracht. En natuurlijk heb ik me de afgelopen 20 jaar diverse communicatiemodellen en talloze werkvormen eigen gemaakt.

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Eindhoven

Provincie

Noord Brabant

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

70998523

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

20 jaar werkervaring als trainingsacteur, trainer en workshopleider binnen trainngen in de profit en non-profit sector. Kennis en ervaring met talrijke communcatiemodellen en vele werkvormen.

Mijn vaardigheden

Agressie, Assessment, Communicatie, Bewustwording, Omgaan met emotie, Feedback, Kernkwaliteiten, Klantgericht, Klantvriendelijk, Leidinggeven, Lichaamstaal, Ondernemersschap, Persoonlijke ontwikkeling, Teambuilding, Teamcoaching, Transactionele analyse, Vertrouwen, Frustratie agressie, Integriteit, Interactief theater, Invloed uitoefenen, Instrumentele agressie, Interne communicatie, Intervisie en supervisie, Jezelf profileren, Johari model, Klantgericht telefoneren, Management, MBTI, Persoonlijke vaardigheden, Procesmanagement, Regiemodel, Roos van Leary, Verkooptraining, Belbin, Beoordelingsgesprekken, Commercieel presenteren, Competentie management, Conflicthantering, Co-trainer, DAS-model, Situationeel leidinggeven, Slecht nieuws gesprekken, SMART, Solliciteren, STAR, Train de trainer, Verandermanagement, Vergaderen, Verkoopgesprekken, Werving en selectie, Ziekteverzuim, Dramadriehoek, Docent drama, Ik ben ook trainer, Ik ben ook trainingsacteur, Docent, Prestatie verbeteren, Leiderschap, SOVA Sociale Vaardigheden, Onderwijs, Geweldloze communicatie, Jongeren, Ik ben ook docent, Kwetsbaarheid, Matrix, Linkedin, Creatief denken, Non verbale communicatie

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainingsacteurs

  Trainingsacteurs 12-05-2023 Door Dan
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Disc analyse en training

  Disc analyse en training 06-04-2023 Door Evolving Matters
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer phoenix

  Trainer phoenix 22-12-2022 Door Dan
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers en Trainingsacteurs - Engelstalige training

  Trainers en Trainingsacteurs - Engelstalige training 13-05-2022 Door Ludiek Trainingen
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers en Trainingsacteurs - Engelstalige training

  Trainers en Trainingsacteurs - Engelstalige training 13-05-2022 Door Ludiek Trainingen
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
 • Aangeboden: Gratis Coaching

  Gratis Coaching 29-04-2022 Door James Afolalu
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten