trainingsacteur Esther Gast - Amsterdam

trainingsacteur Esther Gast - Amsterdam
In het werken met een trainingsacteur kun je experimenteren met gedrag, om erachter te komen welke vaardigheden en technieken in de communicatie het beste bij jou passen en het meest effectief blijken.
Voordeel daarbij is dat je na het (rollen)spel heldere en oordeelsvrije feedback van de acteur mag verwachten zodat je ook inzicht kan krijgen in hoe je op anderen kan overkomen en wat eventueel wel/niet zou werken in een gesprek.

Over mij:
Ooit afgestudeerd als actrice aan de theaterschool .
Daarna gewerkt als actrice voor film/tv/theater en in 1996 begonnen  als trainingsacteur in communicatietrainingen.
Daarnaast werk ik al zo'n 25 jaar als voice-over met een eigen studio.Voor meer info zie mijn website www.esthergast.nl

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Opleiding

Hbo

Email

WerkervaringAl ruim 22 jaar werk ik als trainingsacteur met bijzonder veel plezier binnen allerlei werkvormen, zoals simulatiegesprekken, regiemodel, carrousel, interactief theater, etc in trainingen als:
leidinggeven, coaching, mediation, onderhandelen, verkoop, adviesvaaardigheid, beoordelings- en functioneringsgesprekken, slechtnieuwsgesprekken, verzuimgesprekken, commerciele gespreksvoering, omgaan met spanning, weerstand of agressie, opvang en nazorg, time management, solliciteren en assessments. Daarbij gebruikmakend van gespreksmodellen en communicatietheorieen. En dat doe ik voor o.a. UWV, Politie, Justitie, Banken, Jeugdzorg, Ziekenhuizen, Gemeentes, KLM, Artsen zonder grenzen, Verzekeringsmaatschappijen, scholen en tal van andere profit en non profit organisaties. Naast mijn werk als trainingsacteur, heb ik ook veel ervaring als co-trainer, en als trainer/acteur ineen, zowel in het nederlands als in het engels.

Mijn vaardigheden

Ademhaling, Agressie, Communicatie, Competentie, Omgaan met emotie, Feedback, Kernkwadranten, Kernkwaliteiten, Klantgericht, Klantvriendelijk, Leidinggeven, Mediation, Overval, Spreken in openbaar, Verslaving, Voice dialogue, Frustratie agressie, Gesprekstechnieken, Gijzeling, Human resource management, Interactief theater, Instrumentele agressie, Klantgericht telefoneren, Kwaliteitsmanagement, Mystery guest, Onderhandelen, Regiemodel, Resultaatgerichtheid, Roos van Leary, Verkooptraining, Agressie A/B/C/D model, Adviesvaardigheden, Beoordelingsgesprekken, Functioneringsgesprekken, Competentie management, Conflicthantering, Co-trainer, Empathie, Situationeel leidinggeven, Slecht nieuws gesprekken, SMART, Solliciteren, Spanningsbewustzijn en controle, STAR, Teamtraining, Train de trainer, Verkoopgesprekken, Werving en selectie, Docent drama, Ik ben ook trainer, Ik ben ook trainingsacteur, Familieconflict, opvang en nazorg, Jeugdzorg, Gemeente, Train/coach in het Engels, Ik ben ook docent, Motiverende gespreksvoering

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainingsacteurs gezocht

  Trainingsacteurs gezocht 15-01-2019 Door P.P.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Herstelcoach

  Herstelcoach 11-01-2019 Door C.v. D.
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer weerbaarheid

  Trainer weerbaarheid 30-12-2018 Door M.M.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers 16/32 u.

  Trainers 16/32 u. 11-12-2018 Door D.M.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainingsacteurs gezocht

  Trainingsacteurs gezocht 03-12-2018 Door RvdB.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer zorg full time

  Trainer zorg full time 28-11-2018 Door J.O.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten