trainingsacteur Ella Veldman - Amsterdam

trainingsacteur Ella Veldman - Amsterdamtrainingsacteur Ella Veldman - Amsterdamtrainingsacteur Ella Veldman - Amsterdam
Dankzij alles wat ik in mijn leven ondernomen en ervaren heb, ben ik als voeler een ‘professionele spiegelaar op gedrag’ geworden voor organisaties en individuen. Ik doe eindelijk wat ik altijd al graag wilde: ik combineer mijn passies voor persoonlijke ontwikkeling, anderen helpen om te groeien en improvisatie. Ik train professionals en studenten die vastlopen in hun communicatievaardigheden, om zich verbaal en non – verbaal helder uit te drukken waardoor ze effectiever worden.   

Mijn grote kwaliteit als trainingsactrice is dat ik mij makkelijk kan afstemmen op het onbewust gedrag van de ander. Deelnemers ontdekken door het speelse appèl wat ik op dat onbewuste doe, om zich moedig uit te spreken. Zo ontdekken zij hoe zij de ander het vertrouwen kunnen geven om ook datgene in te brengen wat hij/zij voelt, waardoor een open verbinding met meer gemak tot stand komt. Deelnemers leren dát te zeggen wat de kern en de noodzaak van het te voeren gesprek raakt. Dit doe ik met name door de ander te spiegelen vanuit geloofwaardige personages.  Met behulp van mijn acteerervaring, mijn professioneel ontwikkelde intuïtie en door goed te luisteren en te kijken (met name naar lichaamstaal), zet ik snel en realistisch situaties, gedrag en emoties neer. In zo'n veilige oefensituatie ervaren mensen heel direct wat qua communicatie en gedrag niet en wat juist wel werkt.

Mijn kracht zit in: intuïtie, open en eerlijk communiceren, analytisch en kritisch denken, humor. Mijn oordelen stel ik uit, waardoor ik waarachtig en open kan aansluiten bij de ander.     

Daarnaast zorg ik als trainingsactrice voor een sfeer waarin bewustwording en ervarend leren hand in hand gaan. Nieuw gedrag ligt binnen handbereik en behoeft alleen wat ondersteunende oefening. Om optimaal aan te sluiten op de doelen van de trainer en de deelnemers, maken wij van te voren duidelijke afspraken. 

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord Holland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

34278379

Opleiding

Hbo

Email

Mijn vaardigheden

Ademhaling, Agressie, Assertiviteit, Assessment, Communicatie, Bewustwording, Omgaan met emotie, Feedback, EFT(Emotional Freedom Techniques), Enneagram, Familie opstellingen, Innerlijke groei, Intuitie, Jeugd, Kinesiologie, Kernkwadranten, Klantvriendelijk, Leidinggeven, Lichaamstaal, Life coaching, Meditatie, Mediation, Ondernemersschap, Ontwikkeling, Oplossingsgericht, Personal coach, Persoonlijke ontwikkeling, Quantum touch, Rouwverwerking, Schaduwzijde, Spiritualiteit, Talenten, Tantra, Transactionele analyse, Voeding, Voice dialogue, Wandelcoach, Werk, Zelfvertrouwen, Fysieke weerbaarheid, Frustratie agressie, Gesprekstechnieken, Integriteit, Interactief theater, Instrumentele agressie, Interculturele verschillen, Intervisie en supervisie, Klantgericht telefoneren, Omgaan met geweld, Onderhandelen, Persoonlijke vaardigheden, Psychodrama, Regiemodel, Resultaatgerichtheid, Roos van Leary, Beoordelingsgesprekken, Functioneringsgesprekken, Co-trainer, Situationeel leidinggeven, Slecht nieuws gesprekken, SMART, STAR, Ziekteverzuim, Chakra\'s, Zorg, Ik ben ook coach, Ik ben ook trainingsacteur, Horeca, Sexualiteit, opvang en nazorg, Pubers, Gemeente, NVvT, Geweldloze communicatie, Jongeren, Motiverende gespreksvoering, Ervaringsdeskundigheid, Kwetsbaarheid, Zingeving

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainingsacteurs gezocht

  Trainingsacteurs gezocht 15-01-2019 Door P.P.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Herstelcoach

  Herstelcoach 11-01-2019 Door C.v. D.
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer weerbaarheid

  Trainer weerbaarheid 30-12-2018 Door M.M.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers 16/32 u.

  Trainers 16/32 u. 11-12-2018 Door D.M.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainingsacteurs gezocht

  Trainingsacteurs gezocht 03-12-2018 Door RvdB.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer zorg full time

  Trainer zorg full time 28-11-2018 Door J.O.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten