Persoonlijke groei en ontwikkeling

Persoonlijke groei en ontwikkeling
Door:dhr. Life University
Datum training:najaar 2018
Website:www.lifeuniversity.nl/pgo
Kosten training:€ 995,00

Jezelf ontwikkelen gaat niet vanzelf
Je leert hoe je eigen gedrag eruitziet en stelt vast wat dat gedrag je oplevert, voor jezelf en bij anderen. Wil je er meer uithalen? Dit kun je doen met de belangrijke vaardigheden die je traint om je Persoonlijke groei en ontwikkeling te vergroten.

Wat levert de training jou op?

De stappen naar persoonlijke groei en succes zet je zelf. Met inzicht in je gedrag ga je je eigen handelen beter begrijpen en beïnvloeden. Op basis van een persoonlijkheidsanalyse ben je in staat je persoonlijke ontwikkeling gericht vorm te geven. Je kiest bewust welke stappen je zet om in de juiste richting verder te komen.

In deze training  leer jezelf goed in de spiegel te kijken en jezelf onder de loep te nemen. Want: Ouder worden gaat vanzelf, maar persoonlijke groei is een keuze.

De training bestaat uit 3 hele dagen en hierin kijk je even kritisch naar de belangrijkste persoon in je leven: “jezelf”

Vooraf krijg je digitaal een persoonlijkheidsanalyse toegestuurd, welke je kunt gebruiken tijdens de training.

Voor deze training over jouw persoonlijke ontwikkeling is de investering  € 995,-euro  inclusief lesmateriaal, lunch, onbeperkt koffie, thee en mineraalwater tijdens de dagen.

Contact:
Ben je geïnteresseerd in de training PGO ?
Neem dan contact op met info@lifeuniversity.nl of bel 065 1111571

 
Neem contact op met de adverteerder

Email de adverteerder

CAPTCHA Image
[ Andere beveiligingscode ]