Opstellingen in de Groep

Opstellingen in de Groep
Door:dhr. Aart Harder
Datum training:27 oktober 2018
Website:www.harderenverder.nl
Kosten training:€ 120,00

Workshop Opstellingen in de groep


Wil je jezelf beter leren kennen? Je verwondingen uit je kindheid helen? Gezondere relaties onderhouden? Onderzoek via de kracht van menselijke resonantie de (onbewuste) patronen die je hebt ontwikkeld en kom zo een stapje dichter bij jezelf.


De dag is bedoeld voor mensen die óf zelf een intentie/ verlangen willen uitwerken volgens de opstellingenmethode op basis van de theorie van Franz Ruppert óf getuige en resonantiepersoon willen zijn.

 

Het individuele werk en het groepswerk met deze methode hebben naar onze ervaring beide een eigen kwaliteit en aanvullende werking. Ook getuige zijn van het proces van een ander of resoneren met een deel van een ander is een intieme en bijzondere gebeurtenis en onze persoonlijke ervaring is dat je van beiden ook altijd veel over jezelf leert.

Wij willen een veilige ruimte in een groep met mensen bieden om dit mogelijk te maken. De opzet is dat 4 tot maximaal 6 mensen de gelegenheid hebben een eigen intentie uit te werken en wij als groep getuige zijn van deze processen.

Deze dag wordt samen verzorgt door Valeria Lamers van Cor et Anima en Aart Harder van Harder & Verder, hart voor Perspectief. Wij zijn die dag beiden beschikbaar als procesbegeleider.

Interesse? Laat het weten via info@harderenverder.nl of valeria@coretanima.nl of via het contactformulier op beide internetsites www.coretanima.nl of www.harderenverder.nl . Hier is ook verdere informatie te vinden over de methode en begeleiders.

Graag tot dan.

 

Datum:          
27 oktober 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uuur 
(deur open vanaf 09.30 uur)

Tarief: 
Opsteller die de vraag (opstelling) inbrengt € 120,-

Deelnemers (representanten) € 40,-

Locatie:
Integraal Gezondheidsheidscentrum Zaltbommel (IGZ), 
De Virieusingel 8, 5301 GB Zaltbommel.

Neem contact op met de adverteerder

Email de adverteerder

CAPTCHA Image
[ Andere beveiligingscode ]