De man van hoofd naar hart

De man van hoofd naar hart
Door:Marco de Jager
Datum training:4-6 januari
Website:breathfulness.nl/man/
Kosten training:€ 325,00
Hoe voelt het om gezien te worden als krachtige man? Komt je kracht van binnenuit, gaat het je makkelijk af of is het (soms) nog teveel mentale kracht, teveel vanuit je hoofd, moet je er hard voor werken en kan je kracht soms ervaren worden als macht? 
Bij steeds meer mannen komt het verlangen op om in hun ware kracht te komen staan. Het verlangen om niet langer vanuit egobewustzijn maar vanuit hartsbewustzijn te manifesteren. Het egobewustzijn is gericht op overleven, bescherming en voorzien in menselijke behoeften en verlangens. Door het egodenken (de criticus) ontstaat goed of fout en alles wat anders is dan je ideaalplaatje vormt een bedreiging, dus word je alert of heb je weerstand tegen mensen of dingen die anders zijn. Het zorgt er ook voor dat je aspecten van jezelf, die niet passen in je ideale plaatje, veroordeelt, maar je ziet het wel in de ander en dat veroorzaakt weerstand, jaloezie, veroordeling of woede.
Vervulling door je droom te realiseren
Door vele energetische veranderingen stijgt de trillingsfrequentie van de aarde en steeds meer mensen ontwaken. Door dit ontwaken kan het hart zich openen als toegangspoort naar pure onvoorwaardelijke liefde, het pure Zijn. Je komt dan weer in verbinding met een oerimpuls, je droom, die een onderdeel van je levenspad is. Maar dan komt waarschijnlijk de vraag op: hoe kom ik weer in contact met mijn droom en als ik mijn droom weer weet, kan ik deze dan wel realiseren?
Neem contact op met de adverteerder

Email de adverteerder

CAPTCHA Image
[ Andere beveiligingscode ]