Individuele begeleiding (online)

Individuele begeleiding (online)
Door:mevr. Wendy van Mieghem
Datum training:
Website:wendyvanmieghem.com/nl/individuele-begeleiding/
Kosten training:€ 150,00

Soms is het fijn als iemand een stukje met je meeloopt. Ik luister, vat samen, leg waar nodig onderliggende patronen bloot, kom tot de kern en bied een inzichtgevend en ervaringsgericht kader. Zo krijg jij in korte tijd inspiratie en handvatten waarmee je verder kunt.

Tijdens 1 of meerdere individuele sessies ontvang je individueel afgestemde feedback. Op een gegeven moment kunnen daar doelgerichte doe-opdrachten bijkomen, waarmee je thuis of op je werk direct aan de slag kunt.

Ook kan het op een gegeven moment wenselijk zijn om tussen de sessies door aan de slag te gaan met 1 van de online cursussen. Ik zal dit dan duidelijk met je overleggen. In combinatie met 1 of meerdere online cursussen of trainingen heb je veelal minder frequent individuele begeleiding nodig; heel kosteneffectief dus.

=

Mijn naam is Wendy van Mieghem. Ik ben een ervaren psycholoog/psychotherapeut en auteur van verschillende psychologieboeken, waaronder de bestseller 'De wijsheid achter emotie en gevoel'. Ik ondersteun professionals, ondernemers en leiders bij duurzame veranderprocessen. Je bent welkom!

Neem contact op met de adverteerder

Email de adverteerder

CAPTCHA Image
[ Andere beveiligingscode ]