trainer Aart Harder - Zaltbommel

trainer Aart Harder - Zaltbommeltrainer Aart Harder - Zaltbommeltrainer Aart Harder - Zaltbommel
Harder & Verder, hart voor Perspectief.
coach en trainer

Harder & Verder werkt met InnerKonnect en staat voor:

InnerKonnect = IK in werkelijke Verbinding en Integratie
 • Ik in verbinding met mijzelf én
 • Ik in verbinding met de ander én
 • Ik in verbinding met de omgeving én dat Tegelijkertijd.
Innerkonnect is een omonwonden, milde en tegelijkertijd directe manier van zelf-refelectie, het verkrijgen van zelf-inzicht En persoonlijke groei. Elke vraag, elk heikel thema, elk verlangen kan de cliënt daarmee tegen het licht houden, zodat de cliënt zijn/haar eigen innerlijke dynamiek werkelijk leert kennen in plaats van onbewust impulsen te volgen en iets na te jagen of in stand te houden wat niet wezenlijk vervult. Dit betekent weer innerlijke rust, innerlijk vrij zijn, plezier en vreugde in contact, levenslust en vertrouwen.  

Land

Nederland

Aanhef

Dhr

Plaats

Zaltbommel

Provincie

Gelderland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

Mijn professionele loopbaan ben ik bij Fokker Aircraft begonnen op de personeelsafdeling. Aldaar een mooie en gestage carrière gemaakt, maar helaas ging Fokker failliet. In de afwikkeling zinvolle en bijzondere bijdragen geleverd. Vervolgens bij diverse bedrijven en organisaties gewerkt in functies van directeur of Manager HRM, waarbij snelle groei, reorganisaties, fusies, overnamen, uitbestedingen en ook sluiting aan de orde was. Dagelijks topsport bedrijven, maar ook "het nemen van" verlies en het creëren van perspectief. Met deze expertise beschik ik over ruime kennis en ervaring in het bedrijfsleven, de advieswereld, zorgorganisaties en als coach/trainer/ facilitator/ spreker. Daarnaast ben ik ervarngsdeskundige op het gebied van verlies, rouw en perspectief.

Naast mijn achtergrond in HRM/bedrijfskunde heb ik in de afgelopen jaren diverse opleidingen gevolgd op het gebied van NLP (NLP Practitioner en NLP Master Practitioner), (Systemische) Opstellingen & Coaching (Bert Hellinger Instituut) en in Identity Oriented Psychotrauma Theory and Practise (IoPT) van Prof. Dr.Franz Ruppert (D). Door het regelmatig bezoeken van trainingen, workshops en (internationale) congressen houd ik mijn kennis en ervaring up to date. Daarnaast ben ik zelf onderdeel van intervisie en supervisie groepen. Alles wat ik doe bij Harder & Verder heb ik zelf ervaren en het enorme potentieel voor herstel, heling en groei mogen gewaarworden.

Als mens ben ik, zoals de Engelsen dat zo mooi kunnen uitdrukken open-minded, open-hearted en seasoned (wijs door levenservaring). Daarbij betrouwbaar, integer, luisteraar, empatisch, geduldig, zorgvuldig, humoristisch, optimistisch, creatief, betrokken en een doorzetter. Ik voel mij present, in het hier in nu. Ik heb geen dominantie nodig om te zijn. Ik kijk vooruit en reageer flexibel op wat op mij afkomt. Ik heb een realistische kijk op het leven, zodat ik kan zeggen dat ik in mijn gezonde kracht ben.

Bij Harder & Verder faciliteer ik opstellingen, coach mensen en geef trainingen. Mijn aanpak bij het begeleiden van opstellingen is nadrukkelijk volgend en ondersteunend. Juist omdat mijn werkwijze gericht is op het terug winnen van zelfstandigheid, de eigen autonomie, bepaalt de cliënt zelf welke onderwerpen er worden uitgewerkt en in welk tempo.

Harder & Verder, hart voor Perspectief. Vrijplaats voor Identiteitsontwikkeling en Autonomie. info: www.harderenverder.nl

Mijn vaardigheden

Angsten, Burn out, Bewustwording, Omgaan met emotie, NLP, Depressie, Familie opstellingen, Faalangst, Geluk, Holisme, Innerlijke groei, Loopbaanadvies, Leidinggeven, Life coaching, Organisatieadvies, Overspannenheid, Personal coach, Persoonlijke ontwikkeling, Preventie, Relatie, Rouwverwerking, Stress, Supervisie, Systeem opstelling, Teamcoaching, Trauma, Vertrouwen, Vitaliteit, Wandelcoach, Zelfvertrouwen, Frustratie agressie, Human resource management, Integriteit, Interne communicatie, Intervisie en supervisie, Management, Omgaan met geweld, Persoonlijke vaardigheden, Reintegratie, Reorganisatie, Resultaatgerichtheid, Authenticiteit, Balans en stressbestendigheid, Functioneringsgesprekken, Co-trainer, Empathie, Situationeel leidinggeven, Slecht nieuws gesprekken, Systemisch werken, Teamtraining, Verandermanagement, Werving en selectie, Ziekteverzuim, Liefde, Traumaverwerking, Pesten, Ik ben ook trainer, Ik ben ook spreker, Medezeggenschap, Leiderschap, Organisatiecoach, Ervaringsdeskundigheid, Compassie, Zingeving, Introverte mensen

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainers jeugd

  Trainers jeugd 17-06-2019 Door B.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer

  Trainer 14-06-2019 Door S.V.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer/docent professionele identiteit

  Trainer/docent professionele identiteit 13-06-2019 Door S.K.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers leiderschap, gastvrijheid

  Trainers leiderschap, gastvrijheid 23-05-2019 Door M.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer preventie

  Trainer preventie 20-05-2019 Door R.R.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Onderwijskundig adviseur/trainer

  Onderwijskundig adviseur/trainer 20-05-2019 Door S.O.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten