trainer Wendy van Mieghem - Harkstede

trainer Wendy van Mieghem - Harkstede
Psycholoog en socioloog Wendy van Mieghem ondersteunt organisaties, teams en leiders bij duurzame veranderprocessen. Elke professional heeft de behoefte om gehoord en gezien te worden, en wil graag waarde toevoegen aan het geheel. Het liefst op eigen wijze, met ruimte voor individuele kwaliteiten en gevoeligheden. De interactie die vanuit veiligheid, verbinding en vertrouwenmet anderen ontstaat, geeft ruimte om te ontwikkelen en leren, als mens én als professional. Dit geeft voldoening en plezier. Het maakt ook dat je je verbonden voelt met je collega’s en met de organisatie waarvoor je werkt.

Jezelf en de ander leren zien en begrijpen, in de context van die complexe werkomgeving: dat is waar ik jou en jullie in stappen bij kan ondersteunen. Ik help om tot de kern te komen van wat er speelt en, daarop aansluitend, van wat nodig is. Ik help om complexe processen en patronen toegankelijk en inzichtelijk te maken. Met gerichte oefeningen trainen je en jullie vaardigheden waarmee elk individu mee kan bouwen aan een gezamenlijk gedragen basis. Deze basis biedt ruimte aan en staat ten dienste van jullie welzijn en samenwerking.

Mijn klanten komen uit heel Nederland en Belgie, en soms daarbuiten. Een duurzaam verandertraject kun je individueel volgen en/of met een groep. Je kunt begeleid worden via live contact, online of een combinatie van beide. De keuze is aan jou. Je bent welkom. Ga je met mijn hulp aan de slag?

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Harkstede

Provincie

Groningen

Telefoon

Log in om te bekijken.

Opleiding

Wo

Email

Werkervaring

10 jaar ervaring als consultant
15 jaar ervaring als trainer
20 jaar ervaring als coach/psycholoog/psychotherapeut

Eerst vanuit eigen psychologenpraktijk, sinds 2014 vanuit eigen opleidingsinstituut bewustleven.eu

Ik schrijf daarnaast praktische psychologieboeken met diepgang. Zie psychologieboeken.eu voor meer informatie.

Zie CV voor aanvullende informatie.

Mijn vaardigheden

Ademhaling, Agressie, Angsten, Assertiviteit, Burn out, Communicatie, Bewustwording, Omgaan met emotie, Cognitieve gedragstherapie, Bezieling, Counseling, Drijfveren, Geluk, Gezondheid, Hoogsensitiviteit, Hoogbegaafdheid, Innerlijke groei, Inspiratie, Intuitie, Klantgericht, Klantvriendelijk, Leidinggeven, Lichaamswerk, Life coaching, Meditatie, Ontspanning, Ondernemersschap, Online coaching, Ontwikkeling, Organisatieadvies, Overspannenheid, Personal coach, Persoonlijke ontwikkeling, Preventie, Psychologie, Relatie, Rouwverwerking, Schaduwzijde, Schrijven, Slapen, Stress, Supervisie, Stilte, Talenten, Teambuilding, Teamcoaching, Trauma, Vertrouwen, Vitaliteit, Wandelcoach, Werk, Zelfvertrouwen, Gesprekstechnieken, Integriteit, Invloed uitoefenen, Instrumentele agressie, Interne communicatie, Intervisie en supervisie, Persoonlijke vaardigheden, Procesmanagement, Adviesvaardigheden, Authenticiteit, Balans en stressbestendigheid, Conflicthantering, Co-trainer, Emotionele intelligentie, Empathie, Slecht nieuws gesprekken, Teamtraining, Train de trainer, Verandermanagement, Non-dualiteit, Traumaverwerking, Pesten, Zorg, Bedrijfskunde, Overheid, Ik ben ook coach, Ik ben ook trainer, Docent, Psycholoog, Psychotherapeut, Ik ben ook spreker, Ik geef ook lezingen, Leiderschap, PTSS, Onderwijs, Organisatiecoach, opvang en nazorg, Gemeente, Gedragstherapie, Train/coach in het Engels, Geweldloze communicatie, Ik ben ook docent, Motiverende gespreksvoering, Ervaringsdeskundigheid, Kwetsbaarheid, Angst voor succes, Compassie, Zingeving, Introverte mensen, Mindfulness, Non-dualiteit, Creatief denken, Omgaan met psychische kwetsbaarheden

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Senior trainer fulltime

  Senior trainer fulltime 10-05-2021 Door T.K.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Coach/trainer

  Coach/trainer 28-04-2021 Door H.N.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Coaches/trainers obeya/agile

  Coaches/trainers obeya/agile 28-04-2021 Door T.W.
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer zorg 32u

  Trainer zorg 32u 28-04-2021 Door M.S.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer jongeren

  Trainer jongeren 22-04-2021 Door I.F.S.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers/begeleiders

  Trainers/begeleiders 15-04-2021 Door A.B.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten