coach Sanne Nozza - Geldrop

coach Sanne Nozza - Geldropcoach Sanne Nozza - Geldrop
Als coach voel ik me een gids. Ik vind het zeer belangrijk om oordeelvrij aan te kunnen sluiten bij datgene wat voor de vraagsteller belangrijk is en hem of haar te faciliteren in datgene wat hij/ zij wil bereiken. Samen creëren we bewustwording en dat leidt tot autonomie. Er bestaat hierin geen beste weg naar Rome; alle wegen zijn oké en de vraagsteller kiest de weg die op dat moment voor hem of haar het best passend is.

Naast zelfstandig coach werk ik ook als zelfstandig trainer.
Om samen optimaal in het werk te kunnen presteren en functioneren, houd ik me bezig met kwaliteiten en wat er goed gaat, zowel bij het individu als in het team. In deze trainingen worden kwaliteiten binnen het team (h)erkend. Het team wordt benaderd als systeem; iedereen heeft -op welke manier dan ook- met elkaar te maken. Door vanuit deze uitgangspunten te werken, vormt het team een sterk(er) geheel.
Daarnaast houd ik me bezig met het ontwikkelen, vormgeven en uitvoeren van trainingen op het gebied van sociale en mentale weerbaarheid, met name gericht op sociale omgang binnen zorginstellingen en bedrijven.
 

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Geldrop

Provincie

Noord Brabant

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

65441796

Opleiding

Wo

Email

Werkervaring

Mijn loopbaan is begonnen bij justitie, in een Justitiële Jeugdinrichting, waar destijds jongeren met een civiele maatregel en jongeren met een strafrechtelijke maatregel. In deze baan heb ik het allermeest geleerd; over gedrag, over stress en druk, ik leerde mezelf kennen en ik leerde te communiceren met anderen. Verbinding houden en niet verbreken. Daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in waar het gedrag van de ander vandaan komt. Een zeer waardevolle tijd. Het gedwongen kader bij justitie viel me na wat jaren toch zwaar, waardoor ik de overstap gemaakt heb naar meer vrijwilligheid. Via allerlei vormen van sociaal werk, met doelgroepen als criminele en overlastgevende jeugd, tot schoolgaande jeugd, het algemeen maatschappelijk werk met volwassen in diverse sectoren en (team)coaching binnen de zorgsector, ben ik uiteindelijk een weg ingeslagen die voor mezelf het meest passend is en doe ik nu vooral dingen waar ik blij van wordt. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in coaching. Zeer uiteenlopende vragen en doelgroepen heb ik gezien. Iedereen is welkom en iedereen heeft zijn eigen charme. Daarnaast ben ik ook trainingen gaan geven, om meer mensen tegelijkertijd te kunnen bereiken en om er op die manier voor te zorgen dat mensen ook elkaar gemakkelijker kunnen begrijpen en verstaan. Op deze manier kunnen we samen bijdragen aan een fijne omgang, zowel met jezelf als met elkaar.

Mijn vaardigheden

Agressie, Assertiviteit, Burn out, Communicatie, Competentie, Feedback, NLP, Cognitieve gedragstherapie, Familie opstellingen, Innerlijke groei, Kernkwadranten, Kernkwaliteiten, Mental, Persoonlijke ontwikkeling, Prestatie, Systeem opstelling, Teambuilding, Teamcoaching, Vitaliteit, Frustratie agressie, Gesprekstechnieken, Invloed uitoefenen, Instrumentele agressie, Intervisie en supervisie, Jezelf profileren, Omgaan met geweld, Persoonlijke vaardigheden, Balans en stressbestendigheid, Conflicthantering, Empathie, Pesten, Zorg, Ik ben ook coach, Ik ben ook trainer, Prestatie verbeteren, Gemeente, Bedrijfsopstellingen

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainers jeugd

  Trainers jeugd 17-06-2019 Door B.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer

  Trainer 14-06-2019 Door S.V.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer/docent professionele identiteit

  Trainer/docent professionele identiteit 13-06-2019 Door S.K.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers leiderschap, gastvrijheid

  Trainers leiderschap, gastvrijheid 23-05-2019 Door M.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer preventie

  Trainer preventie 20-05-2019 Door R.R.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Onderwijskundig adviseur/trainer

  Onderwijskundig adviseur/trainer 20-05-2019 Door S.O.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten