trainer Dagmar Vriends - Den Haag

trainer Dagmar Vriends - Den Haagtrainer Dagmar Vriends - Den Haagtrainer Dagmar Vriends - Den Haag
Al 14 jaar geef ik trainingen en sinds een aantal jaar ondersteun ik mijn boodschap ook visueel. Ik teken eenvoudige en sprekende tekeningen bij de informatie, theorie en opdrachten die ik geef tijdens de bijeenkomst. Het effect de stof blijft beter hangen bij de deelnemers, ze zijn meer aangehaakt en het geeft energie. Kortom: De trainingen en coaching hebben meer impact. Het leuke is ik kon vroeger niet tekenen en nu hebben we leiden we andere trainers en coaches op in het zakelijk tekenen, zie www.tekenjeboodschap.nl Het is in een dag te leren.

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Den Haag

Provincie

Zuid Holland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

Ik ben al 14 jaar een gedreven (communicatie)trainer. 11 jaar daarvan heb ik met name gedetineerde getraind, in o.a.: delictpreventie-, huiselijk geweld-, agressie regulatie- en cognitieve vaardigheidstrainingen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het geven van Motiverende Gespreksvoering. Binnen de Leger des Heils academie was ik lid van het landelijke trainingsteam. Vanuit mijn Siss trainingen richt ik mij met name op trainingen die als centrale thema hebben; ' omgaan met lastig gedrag, agressie en Motiverende Gespreksvoering'.

Werkervaring/ opdrachtgevers o.a: Centrum Jeugd en Gezin, Jeugdformaat, Recherche FIOD, NVWA, ISZW, Gemeente Den Haag, Gemeente voorburg en Leidschendam, Jeugdformaat, Nederlandse Obesistas Kliniek en diverse scholen in regio Den Haag en Amsterdam. Zie www.sisstrainingen.nl voor referenties en aanbod. 

Vanuit Teken je boodschap leren we trainers en coaches sprekende en eenvoudige tekeningen te kunnen maken bij de inhoud van hun verhaal, zodat de boodschap meer impact heeft. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, moet je nagaan als je tekst en beeld combineert. www.tekenjeboodschap.nl

 

Gr Dagmar Vriends 

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainer/coach

  Trainer/coach 15-04-2019 Door M.R.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Salestrainer full time

  Salestrainer full time 03-04-2019 Door H.C.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Actrice

  Actrice 02-04-2019 Door L.p.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer indiceren

  Trainer indiceren 02-04-2019 Door T.A.
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Re-integratie coach

  Re-integratie coach 28-03-2019 Door S.a.c.
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Leefstijl coach

  Leefstijl coach 12-03-2019 Door TvZ
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten