trainer Dagmar Vriends - Den Haag

trainer Dagmar Vriends - Den Haagtrainer Dagmar Vriends - Den Haagtrainer Dagmar Vriends - Den Haag
Al 14 jaar geef ik trainingen en sinds een aantal jaar ondersteun ik mijn boodschap ook visueel. Ik teken eenvoudige en sprekende tekeningen bij de informatie, theorie en opdrachten die ik geef tijdens de bijeenkomst. Het effect de stof blijft beter hangen bij de deelnemers, ze zijn meer aangehaakt en het geeft energie. Kortom: De trainingen en coaching hebben meer impact. Het leuke is ik kon vroeger niet tekenen en nu hebben we leiden we andere trainers en coaches op in het zakelijk tekenen, zie www.tekenjeboodschap.nl Het is in een dag te leren.

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Den Haag

Provincie

Zuid Holland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

Ik ben al 14 jaar een gedreven (communicatie)trainer. 11 jaar daarvan heb ik met name gedetineerde getraind, in o.a.: delictpreventie-, huiselijk geweld-, agressie regulatie- en cognitieve vaardigheidstrainingen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het geven van Motiverende Gespreksvoering. Binnen de Leger des Heils academie was ik lid van het landelijke trainingsteam. Vanuit mijn Siss trainingen richt ik mij met name op trainingen die als centrale thema hebben; ' omgaan met lastig gedrag, agressie en Motiverende Gespreksvoering'.

Werkervaring/ opdrachtgevers o.a: Centrum Jeugd en Gezin, Jeugdformaat, Recherche FIOD, NVWA, ISZW, Gemeente Den Haag, Gemeente voorburg en Leidschendam, Jeugdformaat, Nederlandse Obesistas Kliniek en diverse scholen in regio Den Haag en Amsterdam. Zie www.sisstrainingen.nl voor referenties en aanbod. 

Vanuit Teken je boodschap leren we trainers en coaches sprekende en eenvoudige tekeningen te kunnen maken bij de inhoud van hun verhaal, zodat de boodschap meer impact heeft. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, moet je nagaan als je tekst en beeld combineert. www.tekenjeboodschap.nl

 

Gr Dagmar Vriends 

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Healthcoach Belgie

  Healthcoach Belgie 09-07-2019 Door A.F.
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers

  Trainers 08-07-2019 Door G.L.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Junior trainer Taal

  Junior trainer Taal 08-07-2019 Door N.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Senior trainer vaste dienst

  Senior trainer vaste dienst 26-06-2019 Door P.B.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Adviseur/trainer vaste dienst

  Adviseur/trainer vaste dienst 25-06-2019 Door S.K.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Poolse ervaringsdeskundige - 26 juni

  Poolse ervaringsdeskundige - 26 juni 21-06-2019 Door Arno van Strien
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten