trainer Pauline

trainer Paulinetrainer Pauline
Mijn expertise is ervaringsgericht leren. Op het gebied van assertief, spontaan en effectief communiceren en jezelf gedragen. Gedragsverandering van binnenuit.  Spelend wijs worden. Met mijn trainingen, 1 op 1 trajecten en workshops bied ik een playground om te ontdekken, experimenteren, ervaren en te oefenen. Zodat je flexibel wordt in je gedrag en voelt ik heb een keuzevrijheid. Om te kunnen transformeren, tot de persoon die je wilt zijn. Jezelf met al je kleuren, kwetsbaarheid en kracht aan de buitenwereld kan laten zien. Zoals die vlinder.   Ik maak gebruik van theater, NLP en lichaamsgericht coaching om gedagsverandering van binnenuit te transformeren. Want uiteindelijk straal je uit, wat je van binnen voelt. De peilers van de uitvlinderij gaan over: presence, empowerment en communicatie. Hierbij kan je denken aan:   effectief communiceren spreken in het openbaar presence en presenteren empowerment en zelfvertrouwen expressie sociale vaardigheden Als trainingsactice zit ik vaak in gespreksvaardigheden trainingen en aggressie training. De zorgbranche, gemeente en onderwijs is mijn specialisatie. Bij mij gaat coachen verder dan bewustwording. ik ben jouw eigen crash test dummy/ oefenmateriaal. Hetgeen wat je anders wilt doen, wilt voelen spelen wij uit in een rollenspel. Ook geef ik theaterlessen.

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord holland

Kvk

72801638

Opleiding

Hbo

Werkervaring

Naast mijn bedrijf heb ik 10 jaar onderwijservaring.  Ook ben ik performer en entertainer. Ik sta met veel gemak en plezier voor groepen als trainer. Leid weleens intervisie en workshops als facilitator.

Mijn vaardigheden

Assertiviteit, Bewustwording, Empowerment, Hoogsensitiviteit, Innerlijke groei, Intuitie, Jeugd, Kernkwaliteiten, Lichaamstaal, Lichaamswerk, Oplossingsgericht, Performance, Dating, Persoonlijke ontwikkeling, Presentatie, Spiritualiteit, Zelfvertrouwen, Interactief theater, Adviesvaardigheden, Emotionele intelligentie, Slecht nieuws gesprekken, SMART, Docent drama, Ik ben ook trainer, Ik ben ook trainingsacteur, Docent, Playfulness, Ik ben ook spreker, Ik geef ook lezingen, SOVA Sociale Vaardigheden, Onderwijs, Pubers, Ik ben ook docent, Ervaringsdeskundigheid, Kwetsbaarheid, Rots en Water training, Stemgebruik, Non verbale communicatie

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Acteurs online

  Acteurs online 28-09-2023 Door C.D.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Acteurs e- learning

  Acteurs e- learning 24-08-2023 Door PC
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Presentator/acteur

  Presentator/acteur 09-07-2023 Door Ike
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Gezocht: Trainer Risicomanagement

  Gezocht: Trainer Risicomanagement 30-06-2023 Door Ludiek Trainingen
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer culturele diversiteit

  Trainer culturele diversiteit 09-06-2023 Door Dan
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainingsacteurs

  Trainingsacteurs 12-05-2023 Door Dan
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten