trainer Cynthia Jongerius - Amsterdam

trainer Cynthia Jongerius - Amsterdam
Al 15 jaar geef ik trainingen aan personeel in de retail branche, dat doe ik met enthousiasme, energie en doelgerichtheid. Ik heb me hierbij gericht op sales, service, communicatie en leiderschap trainingen. Naast het geven van trainingen heb ik tevens trainingen ontwikkeld en trainers in Europa en in de VS getraind. De laatste twee jaar heb ik als expat in New York gewoond waar ik medeverantwoordelijk was voor de expansie van de retail business voor het merk Rituals Cosmetics. Daardoor heb ik veel praktijk ervaring en kan ik zeer praktijkgerichte trainingen verzorgen. De eerste jaren als trainer heb ik me vooral gericht op sales trainingen maar na de opleiding bij Karin de Galan in 2015 ben ik me vooral bezig gaan richten op het trainen van gewenst gedrag en de implementatie hiervan door middel van coaching. Ik krijg enorm veel energie als ik anderen groei en ontwikkeling door zie maken. Sinds Maart 2019 volg ik tevens een specifieke coachingopleiding bij ICM zodat ik mij naast het trainen ook kan richten op het coachen. Verder heb ik een heb ik een enorme passie voor yoga en heb ik het afgelopen jaar een opleiding als yoga docent in India gevolgd.

Land

Nederland

Aanhef

Mevr

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord Holland

Telefoon

Log in om te bekijken.

Opleiding

Hbo

Email

Werkervaring

Ik ben al 15 jaar een gepassioneerde trainer en heb daarvan 10 jaar als training en development manager bij de succesvolle keten Rituals Cosmetics gewerkt. Daar heb ik zowel trainers opgeleid alswel managers en verkooppersoneel getraind. Aangezien ik net twee jaar in de VS heb gewoond voel ik me zeer comfortabel om service, leiderschap en soft skills trainingen in het engels te geven.

Mijn vaardigheden

Communicatie, Feedback, Klantvriendelijk, Leidinggeven, Wellness, Yoga, Resultaatgerichtheid, Verkooptraining, Situationeel leidinggeven, Teamtraining, Verkoopgesprekken, Retail en handel, Train/coach in het Engels

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Healthcoach Belgie

  Healthcoach Belgie 09-07-2019 Door A.F.
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainers

  Trainers 08-07-2019 Door G.L.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Junior trainer Taal

  Junior trainer Taal 08-07-2019 Door N.W.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Senior trainer vaste dienst

  Senior trainer vaste dienst 26-06-2019 Door P.B.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Adviseur/trainer vaste dienst

  Adviseur/trainer vaste dienst 25-06-2019 Door S.K.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Poolse ervaringsdeskundige - 26 juni

  Poolse ervaringsdeskundige - 26 juni 21-06-2019 Door Arno van Strien
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten