trainer Marcoen Hopstaken - Amersfoort

trainer Marcoen Hopstaken - Amersfoorttrainer Marcoen Hopstaken - Amersfoorttrainer Marcoen Hopstaken - Amersfoort
Proversie zet mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. In de teamtrainingen en workshops gaan de tafels aan de kant voor actieve en verrassende trainingen waar je met veel plezier iets van leert. De inspiratie voor de teamtrainingen vind ik in geïmproviseerd theater dat een manier van samenwerken kent die open en positief is. Die positiviteit breng ik al vijftien jaar naar teams en organisaties om ze in beweging te krijgen. Niet naar de wereld van morgen, maar naar die van vandaag.In de training Beter Presenteren voor Professionals leer ik je een krachtig verhaal vertellen. Ik ga daarbij uit van je eigen kracht en zoek naar manieren om die kracht te vertalen in een sterke presentatie. In de training is een belangrijke plaats ingeruimd voor storytelling en theatertechnieken. Gecombineerd met dat waar je al goed in bent, wordt je geloofwaardiger en kost een presentatie je minder energie. Bovendien is je vaardigheid ook te gebruiken in één op één gesprekken, in sollicitaties of in een zakelijke pitch.De training is in-company te boeken en er zijn mogelijkheden voor individuele coaching. 

Land

Nederland

Aanhef

Dhr

Plaats

Amersfoort

Provincie

Utrecht

Telefoon

Log in om te bekijken.

Kvk

32108734

Opleiding

Wo

Email

Werkervaring

Sinds 2004 werk ik als zelfstandig trainer in toegepaste improvisatie. Ik maak improvisatietechnieken uit het theater toepasbaar in een zakelijke context en stimuleer op die manier effectieve samenwerking en heldere communicatie in teams.In 2003 trainde ik de eerste generatie televisielama's en werkte sindsdien in organisaties als PostNL, Het CCV, Cap Gemini, de Rechtbank Rotterdam, Delta Lloyd, het CNV en Nijenrode.Mijn trainingen en presentaties zijn altijd energieke en interactieve bijeenkomsten waar teambuilding en inhoudelijke reflectie hand in hand gaan.

Mijn vaardigheden

Communicatie, Leidinggeven, Oplossingsgericht, Persoonlijke ontwikkeling, Provocatief, Presentatie, Spreken in openbaar, Teambuilding, Teamcoaching, Interactief theater, Invloed uitoefenen, Regiemodel, Roos van Leary, Authenticiteit, Commercieel presenteren, Teamtraining, Train de trainer, Verandermanagement, Vergaderen, Ik ben ook trainer, Ik ben ook trainingsacteur, Ik ben ook spreker, Ik geef ook lezingen, Leiderschap, Elevatorpitch, Train/coach in het Engels

Nieuwe berichten op het prikbord

 • Gevraagd: Trainers 16/32 u.

  Trainers 16/32 u. 11-12-2018 Door D.M.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainingsacteurs gezocht

  Trainingsacteurs gezocht 03-12-2018 Door RvdB.
  Vakgebied: trainingsacteur
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer zorg full time

  Trainer zorg full time 28-11-2018 Door J.O.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Life coach

  Life coach 23-11-2018 Door F.F.
  Vakgebied: coach
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer Bonaire

  Trainer Bonaire 20-11-2018 Door E.P.
  Vakgebied: trainer
  Bekijk bericht
 • Gevraagd: Trainer psychopathologie gevraagd

  Trainer psychopathologie gevraagd 05-11-2018 Door Arno van Strien
  Vakgebied: algemeen
  Bekijk bericht
Bekijk alle berichten